top of page
  • Writer's pictureEller

XI ESTA konkurss-festivali tulemused


6.-9. novembril toimus Tubina saalis XI Eesti noorte keelpillimängijate (viiul, vioola, tšello, kontrabass) konkurss-festival. Lõppkontsert oli 9. novembril Tubina saalis. Keelpillimängijaid hindas žürii: Aet Ratassepp, Arvo Haasma, Indrek Leivategija. Konkursi korraldajaks oli Eesti Keelpilliõpetajate ühing. Meie õpilaste tulemused: I vanuserühm Laureaadid Evelin Uue, õp Reet Mets, kl Anne-Mai Palm Johannes Palm, õp Kristel Eeroja-Põldoja, kl Ebe Müntel Diplomandid Eevo Eenok Eeriki Kask, õp Kristel Eeroja-Põldoja ja Hiie Taks, kl Ebe Müntel Maari Ello Onni, õp Kristel Eeroja-Põldoja, kl Ebe Müntel Helene Tamm, õp Eveli Roosaar, kl Ebe Müntel II vanuserühm Diplomandid Mia Kurvits, õp Kristel Eeroja-Põldoja, kl Ebe Müntel Hanna-Ingrid Nurm, õp Linda Viller ja Regina Udod, kl Ieva Kostanda Eripreemia E. Arro Largo esituse eest Eva-Lotta Krigul, õp Reet Mets, kl Anne-Mai Palm I III vanuserühm Diplomandid Loo Arukask, õp Reet Mets, kl Anne-Mai Palm Kirke Aer, õp Kristel Eeroja-Põldoja, kl Ebe Müntel Helina Sommer, õp Kristel Eeroja-Põldoja, kl Ebe Müntel Karl Jõgi, õp Kristel Eeroja-Põldoja, kl Ebe Müntel

Palju õnne!

32 views
bottom of page