top of page
  • Writer's pictureEller

Reet Mets on aasta õpetaja nominent


Allikas: Postimees

Täna kuulutas haridus- ja teadusminister Mailis Reps peatselt algava kooliaasta puhul toimunud pidulikul haridustöötajate vastuvõtul välja Aasta Õpetaja konkursi nominendid 11 kategoorias. Laureaadid selguvad Aasta Õpetaja galal „Eestimaa õpib ja tänab“, mis toimub 5. oktoobril Jõhvi Kontserdimajas.

Minister Mailis Repsi sõnul ei ole kui tahes suur auhinnaraha piisav selleks, et tänada ja tunnustada õpetajaid, kes pühendavad oma elu meie tuleviku tegijate harimisele. „Hea õpetaja ei saa teha tööd kaheksast viieni, ta kasvab ja areneb koos oma õpilastega ööpäevaringselt, elades läbi nende muresid ja rõõme. Ainult kestva ja hoolsa tööga saavutab soovitud sihi - turvalise ja tulemusliku hariduse.“ Vastuvõtul peetud kõnes soovis minister Reps kõigile kerget, rõõmsat ja tulemuslikku kooliaastat.

Aasta kutseõpetaja nominent on meie kooli tšelloõpetaja REET METS.

Aasta Õpetaja 2019 lõppvooru nominendid selgusid riikliku komisjoni põhjalike arutelude tulemusel. Kokku selgitati välja 11 kategooria nominendid Palju õnne! Võitjad selguvad seitsmendat korda toimuval Aasta Õpetaja galal „Eestimaa õpib ja tänab“ 5. oktoobril ehk õpetajate päeval Jõhvi Kontserdimajas. Riiklikud hariduspreemiad suurusega 10 000 eurot ning elutööpreemia laureaadile 65 000 eurot määrab valitsus. Tunnustusürituse eestvedajateks on Haridus- ja Teadusministeerium ning Eesti Haridustöötajate Liit. Allikas: https://www.hm.ee/et/uudised/selgusid-aasta-opetaja-nominendid

37 views
bottom of page