Menüü
2. september, ESMASPÄEV
Hommikusöök
Kaerahelbepuder 200 g
Õunamoos 20g
Müsli/Hommikuhelbed 50g
Piim 150 g
Lõunasöök
Hautatud sealiha sinepikastmes 150 g
Keedetud pärl kuskuss / tatar / pasta 150 g
Segusalat, juurviljad, seemned, salatikastmed 80 g
Leiva-ja sepikutooted 30 g
Külasupp kapsa, sealiha ja ubadega 300 g
Leiva-ploomikreem kodujuustuvahu ja õunatükkidega 150 g
Vegan
Ühepajatoit läätsetega 250 g
3. september, TEISIPÄEV
Hommikusöök
Rukkihelbest puder 200 g
Marjamoos 20 g
Müsli/Hommikuhelbed 50 g
Piim 150 g
Sea-veisehakklihast pikkpoiss zukiniga (PT) 75 g
Soe koorekaste peterselliga/kodujuustukaste 50 g
Täistera bulgur / keedetud kartul 150 g
Segusalat, juurviljad, seemned, salatikastmed 80 g
Leiva-ja sepikutooted 30 g
Maasika-kohupiimavaht 150 g
Läätsesupp sulajuustu- ja lihakuubikutega 300 g
Porgandi pihv (PT) 80 g
4. september, KOLMAPÄEV
Mannapuder
200
Moos Rõngu mahl AS
20g
Müsli/Hommikuhelbed
50
Piim
150
Pilaff kanalihaga
250
Segusalat, juurviljad, seemned, salatikastmed
80
Leiva-ja sepikutooted
30
Kihiline Britta dessert mandlilaastude- ja vaarikatega
150
Köögiviljapüreesupp krutoonidega
300
Orsotto uba ja juurikatega
250
5.september NELJAPÄEV KOKKU:
Mitmeviljapuder
200
Moos Rõngu mahl AS
20g
Müsli/Hommikuhelbed
50
Piim
150
Täistera pasta hakkliha- ja porrusibulaga
250
Bechamell kaste (valge kaste)
50
Segusalat, juurviljad, seemned, salatikastmed
80
Leiva-ja sepikutooted
30
Kaerahelbekrõbedik õunte ja sõstardega
75
Borš kalkuniliha ja maitserohelisega
300
Hapukoor
10
Aedvilija vormiroog ubadega
250