top of page
  • Writer's pictureEller

Puhkpilliõpilaste online lõpueksam-kontsert


Esmaspäeval, 15. juunil algusega kell 11 toimub meie puhkpilliosakonna lõpetajate online lõpueksam-kontsert.

Kontserteksamit saab taas jälgida Youtube'i vahendusel.

Kutsume kaasa elama! 11:00 Gregor Kulla (oboe) õp Anna Shulitshenko, km Jaan Kapp Franz Krommer - Oboekontsert nr 1 F-duur op.37 I Allegro Eino Tamberg - “Muusikat oboele” op.35 I Dialoog V Sonatiin 11:25 Reti Toom (fagott) õp Kulvo Tamra, km Jaan Kapp Maurice Ravel - Habaneera võtmes Niels Wilhelm Gade - Fantaasiapalad op.43 IV Allegro molto vivace Carl Maria von Weber - Fagotikontsert F-duur op.75 II Adagio III Rondo: Allegro 11:50 Rene-Hendrik Sirkas (basstromboon) õp Priit Sonn, km Jaan Kapp Ernst Sachse - Kontsert F-duur I Allegro maestoso Pierre Petit - Fantaasia Alexander Lebedev - Kontsert 12:15 Helena Saks (flööt) õp Raivo Peäske/Marion Strandberg, km Ieva Kostanda Johann Sebastian Bach - Partiita a-moll BWV1013 I Allemande Wolfgang Amadeus Mozart - Flöödikontsert nr 2 D-duur KV314 I Allegro aperto Theobald Boehm - Grand polonaise op.16 12:40 Kevin Mattias Klasman (klarnet) õp Tõnu Kalm, km Märten Karm Luigi Bassi - Kontsert-fantaasia G. Verdi ooperi “Rigoletto” teemadel Johannes Brahms - Sonaat nr 1 f-moll op.120/1 I Allegro appassionato Witold Lutoslawski - “Tantsulised prelüüdid” I Allegro molto II Andantino III Allegro giocoso IV Andante V Allegro molto

88 views
bottom of page