top of page
  • Writer's pictureEller

Noorteosakonna keelpilliõpilaste online lõpueksam-kontsert


Kutsume kaasa elama!

Noorteosakonna keelpilliõpilased astuvad üles järjekorras: 10.00 G. Faure Eleegia J. Haydn Kontsert C-duur I osa 👉 Evelin Uue, õp Reet Mets klaveril Anne-Mai Palm 10.30 A. Corelli Sonaat op. 5 nr 8 d-moll Sarabande Gigue J.W. Kalliwoda Nokturn op.186 nr 3 👉 Liisa Tafenau, õp Annela Läänelaid klaveril Külliki Seepter 10.50 W. ten Have Allegro brillante op.19 Fr. Seitz Kontsert nr 3 op.12 g-moll I Allegro risoluto 👉 Henri Nigul, õp Jüri Kukk klaveril Külliki Seepter 11.15 B. Marcello Sonaat op.1 nr 1 F-duur I Largo II Allegro J. A. S. Garcin Kontsertiino op. 19 I Allegro agitato 👉 Karmen Kotkas, õp Kadri Rehema klaveril Külliki Seepter 11.45 W. A. Mozart Kontsert „Adelaide“ I osa N. Paganini Cantabile 👉 Anette Emilie Lail, õp Eveli Roosaar klaveril Ebe Müntel 12.00 J.S.Bach Kontsert a-moll I osa M. Borzó/ J. Bihari Csárdás 👉 Hans Markus Danilas, õp Eveli Roosaar klaveril Ebe Müntel 12.15 J. Haydn Kontsert G-duur I osa J. Haydn Menuett Porpora stiilis 👉 Linda-Reet Groote, õp Eveli Roosaar klaveril Ebe Müntel 12.35 W. A. Mozart Kontsert nr 3 G-duur I osa C. Saint-Saëns Dance Macabre 👉 Anna Mutso, õp Eveli Roosaar klaveril Ebe Müntel 13.00 R. Ortmans Kontsertiino a-moll N. Abelardo Kavatiin 👉 Veronika Fjodorova, õp Kristel Eeroja-Põldoja klaveril Ebe Müntel 13.15 L. Spohr Kontsert nr 2 d-moll I osa H. Eller Kuuvalgel 👉 Nora Tamra, õp Eveli Roosaar klaveril Ebe Müntel 13.35 Ch. de Beriot Kontsert nr 9 a-moll I osa F. Drdla Serenaad 👉 Kristin Tõnisson, õp Kristel Eeroja-Põldoja klaveril Ebe Müntel 13.45 D. Kabalevski Kontsert II ja III osa R. Wagner Albumileht 👉 Helene Tamm, õp Eveli Roosaar klaveril Ebe Müntel

58 views
bottom of page