top of page
  • Writer's pictureEller

Noorteosakonna puhk- ja löökpilliõpilaste lõpueksam-kontsert

Kutsume kuulama!

➡️ 15.00 Osvald Nigola - löökpillid õp. Heigo Rosin, klaveril Ieva Kostanda N. Minh „Parafraas” P. Glass „Glassworks opening” E. Mägi „Presto” A. W. Harr „Turquise” A. Lipner „Crystal Mallet” ➡️ 15.40 Aksel Vürst - klarnet, õp. Tõnu Kalm, klaveril Ieva Kostanda B. H. Crusell - Introduktsioon ja teema variatsioonidega H. Rabaud - Konkursi soolo M. Arnold - Sonatiin klarnetile ja klaverile II Andantino III Furioso ➡️ 16.20 Jakob Täht - metsasarv õp. Kaido Otsing, klaveril Ieva Kostanda C. Saint-Saens Morceau de concert op 94 1. ja 2. osa C. Cui "Perpetuum mobile" ➡️ 17.00 Alan Tšekunda - tuuba õp.Priit Sonn, klaveril Jaan Kapp E. Grieg Mäekuninga koopas V. D. Cook Bombastoso ➡️ 17.30 Orm Leopold Lukas - trompet õp. Priit Sonn, klaveril Jaan Kapp T. Hansen Sonaat trompetile ja klaverile II osa Andante molto espressione A. Waignein Väike rapsoodia ➡️ 18.00 Albert Aadla - trompet õp. Mihkel Kallip, klaveril Jaan Kapp G. F. Händel - Aria con Variazioni, arr. Bernard Fitzgerald W. A. Mozart - Kontsertrondo, arr. Mikhail Nakariakov ➡️ 18.30 Siim Sander Sonn - trompet õp. Mihkel Kallip, klaveril Jaan Kapp J. Hubeau - Sonaat I osa - Sarabande R. Mendez – Bambuco ➡️ 19.00 Karl Reimand - trompet õp. Priit Sonn, klaveril Jaan Kapp J. Haydn - Trompetikontsert Es-duur I Allegro II Andante III Finale. Allegro

53 views
bottom of page