top of page
  • Writer's pictureEller

Meie õpilased olid Eesti noorte metsasarvemängijate konkursil edukad

VI eesti noorte metsasarvemängijate konkurss toimus järjekordselt Tartu I Muusikakoolis 29. veebruaril 2020. aastal.

Esinejaid hindas autoriteetne laiapõhjaline žürii, kelle hulgas oli ka palju professionaalseid orkestrante: Kalle Koppel (ERSO, TMKK õpetaja), Vigo Uusmäe (RO Estonia, Nõmme MK), Urmas Himma (Vanemuise SO, Tartu I MK ja Vastseliina MK õpetaja), Kristiina Luik (Vanemuise SO), Meelika Mikson (Kaitsejõudude PPO, Saku MK ja Kohila õpetaja), Karl Vakker (Vanemuise SO ja Elva MK), Arvi Sommer (Pärnu MK), Kalev Saar (Vändra MK), Bert Langeler (Viljandi MK ja VOP peadirigent), Mihkel Oss (Lasnamäe MK) ja allakirjutanu.

Registreerus 27 mängijat 5 erinevas vanusegrupis: kuni 9-aastaseid 7, 10-11-aastaseid 5 (lavale jõudis 4), 12 - 13-aastaseid 9 (7), „hiliseid alustajaid“ 3, 14 - 15-aastaseid 1 ja 16 - 19 aastaseid 2.

Elleri-kooli neljast osalenud õpilasest saavutasid omas vanusegrupis II kohad Juhan Kruus, Elisabeth Luisk ja Jakob Täht, I koha Kairi Sosi. Klaveril saatis Ieva Kostanda.

Kaido Otsing

Elleri-kooli metsasarveõpetaja Konkursi korraldaja

Fotol Kairi Sosi koos oma õpetaja Kaido Otsingu ja klaverisaatja Ieva Kostandaga

Fotol Kairi Sosi koos oma õpetaja Kaido Otsingu ja klaverisaatja Ieva Kostandaga

bottom of page