top of page

Menüü

2. september, ESMASPÄEV

 

​Hommikusöök

Kaerahelbepuder 200 g

Õunamoos 20g

Müsli/Hommikuhelbed 50g

Piim 150 g

​

Lõunasöök

Hautatud sealiha sinepikastmes 150 g

Keedetud pärl kuskuss / tatar / pasta 150 g

Segusalat, juurviljad, seemned, salatikastmed 80 g

Leiva-ja sepikutooted 30 g

Külasupp kapsa, sealiha ja ubadega 300 g

Leiva-ploomikreem kodujuustuvahu ja õunatükkidega 150 g

​

Vegan

Ühepajatoit läätsetega 250 g

​

​

3. september, TEISIPÄEV

Hommikusöök

Rukkihelbest puder 200 g

Marjamoos 20 g

Müsli/Hommikuhelbed 50 g

Piim 150 g

Sea-veisehakklihast pikkpoiss zukiniga (PT) 75 g

Soe koorekaste peterselliga/kodujuustukaste 50 g

Täistera bulgur / keedetud kartul 150 g

Segusalat, juurviljad, seemned, salatikastmed 80 g

Leiva-ja sepikutooted 30 g

Maasika-kohupiimavaht 150 g

Läätsesupp sulajuustu- ja lihakuubikutega 300 g

Porgandi pihv (PT) 80 g

 

4. september, KOLMAPÄEV

 

Mannapuder

200

 

Moos Rõngu mahl AS

20g

 

Müsli/Hommikuhelbed

50

 

Piim

150

 

Pilaff kanalihaga

250

 

Segusalat, juurviljad, seemned, salatikastmed

80

 

Leiva-ja sepikutooted

30

 

Kihiline Britta dessert mandlilaastude- ja vaarikatega

150

 

Köögiviljapüreesupp krutoonidega

300

 

Orsotto uba ja juurikatega

250

 

5.september  NELJAPÄEV KOKKU:

 

Mitmeviljapuder

200

 

Moos Rõngu mahl AS

20g

 

Müsli/Hommikuhelbed

50

 

Piim

150

 

Täistera pasta hakkliha- ja porrusibulaga

250

 

Bechamell kaste (valge kaste)

50

 

Segusalat, juurviljad, seemned, salatikastmed

80

 

Leiva-ja sepikutooted

30

 

Kaerahelbekrõbedik õunte ja sõstardega

75

 

Borš kalkuniliha ja maitserohelisega

300

 

Hapukoor

10

 

Aedvilija vormiroog ubadega

250

​

​

bottom of page