Lossi 15, 51003 Tartu

Tel: 7 423 705

kool@tmk.ee

  • White Facebook Icon
  • White Vimeo Icon
  • White Instagram Icon

Rahvusvahelise muusikapäeva kontserdid

30/09/2019

 

Rahvusvahelist muusikapäeva tähistatakse alates 1975. aastast, kui legendaarne viiuldaja Yehudi Menuhin kutsus üles sel tähtpäeval meenutama, milline oluline koht on muusikal meie kultuuris ja igapäevases elus. Muusikapäeva näol on tegu hea tahte projektiga, kus kõik kontserdid toimuvad külastajatele tasuta. Projekti missiooniks on muusikakultuuri propageerimine ning muusika hariduse ja muusiku elukutse tutvustamine.

Muusika kõlab sel päeval nii traditsioonilistes kontserdisaalides kui ka ootamatuis paigus Narvast Kuressaareni. Päevased sündmused kulmineeruvad õhtuse muusikapreemiate tseremooniaga, kus Kultuurkapital ja Muusikanõukogu tunnustavad muusikuid ning annavad üle preemiaid. Tseremooniat kannab traditsiooniliselt üle ka Eesti Televisioon. 

Meie kooli õpilaste kontserdid

T 1. OKTOOBER

kell 10.15 Tartu lasteaed Lotte
Esinevad Elleri Muusikakooli pärimusmuusikud
Kerttu Zahharov (viiul) ja Herbert Konnula (lõõts)

kell 16 Nõo Muusikakool
Esinevad Heino Elleri Muusikakooli, Nõo Muusikakooli, Nõo Põhikooli ja Nõo Reaalgümnaasiumi õpilased

kell 18 Heino Elleri Muusikakooli Tubina saal
Esinevad Elleri Muusikakooli solistid ja kammeransamblid
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Vimeo