Lossi 15, 51003 Tartu

Tel: 7 423 705

kool@tmk.ee

  • White Facebook Icon
  • White Vimeo Icon
  • White Instagram Icon

Meie õpilased võitsid Grand Prix'

15/08/2019

14.–18. augustini toimus Türis järjekordne C-JAM Cellofest 2019. Festivali raames leidsid aset tšelloõpilaste suvekool, ansamblikonkurss, viis kontserti ja kaks meistrikursust. Festivali põhieesmärgiks on pakkuda tšellomuusikat väljaspool klassikalise
muusika piire. Festivali toimumisele aitasid kaasa head kolleegid – tšellistid, Türi kultuurikeskus, Türi muusikakool, Kesk-Eesti kontserdipaigad ja toetajad. Festivali kunstilised juhid on Helen Ott ja Pärt Tarvas.

Elleri kooli noorteosakonna keelpilliansambel "Noored muusikud" koosseisus Juhani Kivastik, Mihkel Kivastik, Loviise Marie Laht, Kailen Tiara Taaber, Sarah Emili Tõru, Marie Hendrikson, Richard Heinrich Laht saavutas festivali ansamblikonkursil Grand Prix. Ansamblit saatis klaveril Tiina Kivastik ja juhendaja on õpetaja Annela Läänelaid.

Kokku osales konkursil 10 ansamblit üle Eesti.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Vimeo