top of page
  • Writer's pictureEller

Keelpilliõpilaste online lõpueksam-kontsert


Teisipäeval, 16. juunil algusega kell 11 toimub meie puhkpilliosakonna lõpetajate online lõpueksam-kontsert.

Kontserteksamit saab taas jälgida Youtube'i vahendusel.

Kutsume kaasa elama!

11.00 J. S. Bach Süit nr. 3 C-duur, BWV 1009 Allemande Sarabande H. Eller Prelüüd I. Stravinski Itaalia süit Prelüüd E. Elgar Konstert E-duur, op.85 I Adagio - Moderato Loo Arukask, õp Reet Mets klaveril Anne-Mai Palm 11.45 J. S. Bach Sonaat sooloviiulile nr 1 g-moll, BWV 1001 Adagio Fuuga A. Hatšaturjan Viiulikontsert d-moll I Allegro con fermezza R. Puur "Kevade” tsüklist „Aastaajad” A. Andrzejowski Burlesk Eino Johannes Tiirinen, õp Mari-Liis Urb klaveril Tanel Joamets 12.30 J. S. Bach Süit nr. 1 G-duur, BWV 1007 Allemande Courante C. M. von Weber 6 variatsiooni teemale „A Schüsserl und a Rein'dl'" J. 49 K. Raid Largo N. Rimski-Korsakov Narride tants ooperist „Lumehelbeke” Teele-Liis Tiidor, õp Kadri Rehema klaveril Tanel Joamets 13.10 P. de Sarasate Baski kapritšo op. 24 J. S. Bach Partiita sooloviiulile nr 3 E-duur, BWV 1006 Prelüüd Loure M. Bruch Viiulikontsert nr 2 d-moll op. 44 I Adagio, ma non troppo E. Kapp Nokturn Rebekka Tutskanjuk, õp Kristel Eeroja-Põldoja klaveril Ebe Müntel 13.45 H. Eller Fantaasia g-moll J. S. Bach Sonaat sooloviiulile nr 1 g-moll, BWV 1001 Adagio Presto F. Kreisler Retsitatiiv ja Skertso-kapriis op. 6 S. Prokofjev Viiulikontsert nr 1 D-duur op. 19 I Andantino Karl Jõgi, õp Kristel Eeroja-Põldoja klaveril Ebe Müntel 14.20 S. Barber Viiulikontsert op. 14 I Allegro J. S. Bach Sonaat sooloviiulile nr 3 C-duur, BWV 1005 Largo Allegro assai S. Prokofjev Viis meloodiat op. 35bis H. Eller Fantaasia sooloviiulile Kirke Aer, õp Kristel Eeroja-Põldoja klaveril Ebe Müntel

103 views
bottom of page