top of page
  • Writer's pictureEller

Skulptuuri "Väike Heino" avamine

26. augustil 2019 alustas meie kool uut õppeaastat kooli õues skulptuuri „Muusika and“ ehk “Väike Heino” avamisega. Skulptuuri autoriteks on kunstnikest abielupaar Sirje ja Per William Petersen. Sirje Petersen on Tartu Kõrgema Kunstikooli maaliosakonna dotsent ja Per Petersen on kunstnik-disainer Taanist, kes kolis Eestisse kümmekond aastat tagasi. Skulptuur on seotud Elleri kooli õppehoonega, mis avati 2014. aastal ja lähtuvalt kunstiteose tellimise seadusest ongi valminud konkursi võidutöö.

„Sel aastal tähistab Elleri kool oma 100. aastapäeva ja täitub ka viis aastat uue õppehoone avamisest, seepärast on ka avapäev pidulikum kui tavaliselt meie õppeaasta algused,“ selgitas direktor Kadri Leivategija.

37 views
bottom of page