top of page
  • Writer's pictureEller

Meie õpilased võitsid Grand Prix'


14.–18. augustini toimus Türis järjekordne C-JAM Cellofest 2019. Festivali raames leidsid aset tšelloõpilaste suvekool, ansamblikonkurss, viis kontserti ja kaks meistrikursust. Festivali põhieesmärgiks on pakkuda tšellomuusikat väljaspool klassikalise muusika piire. Festivali toimumisele aitasid kaasa head kolleegid – tšellistid, Türi kultuurikeskus, Türi muusikakool, Kesk-Eesti kontserdipaigad ja toetajad. Festivali kunstilised juhid on Helen Ott ja Pärt Tarvas. Elleri kooli noorteosakonna keelpilliansambel "Noored muusikud" koosseisus Juhani Kivastik, Mihkel Kivastik, Loviise Marie Laht, Kailen Tiara Taaber, Sarah Emili Tõru, Marie Hendrikson, Richard Heinrich Laht saavutas festivali ansamblikonkursil Grand Prix. Ansamblit saatis klaveril Tiina Kivastik ja juhendaja on õpetaja Annela Läänelaid. Kokku osales konkursil 10 ansamblit üle Eesti.

12 views
bottom of page